Najbolji rekreativci Šećerane i Sloboda-Tvin, a najstarije Ljubičice-1929

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na kuglani u dvorcu održan je povodom božićnih blagdana ”Božićni turnir 2008”.
Na turniru je nastupilo 8 muških i čak 6 ženskih ekipa. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa Šećerana-rekreativci sa porušenih 281 čunja…Na kuglani u dvorcu održan je povodom božićnih blagdana ”Božićni turnir 2008”.
Na turniru je nastupilo 8 muških i čak 6 ženskih ekipa. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa Šećerana-rekreativci sa porušenih 281 čunja, a nastupila je u sastavu Žeravica, Ivačić, Petrović, Medved, Horvat, Zrnić i Slavić, druga je bila ekipa Zanatlije sa 274 čunja, a treće mjesto osvojila je ekipa Virkoma sa porušenih 271 čunj.
U ženskoj konkurenciji prva je bila ekipa Sloboda-Tvin sa porušenih 247 čunjeva i nastupila je u sastavu Erjavec, Kozjak, Brkan, Jug, Kralj, Belani, druga je bila ekipa Ruže sa porušenih 196 čunjeva, a treće mjesto osvojila je najstarija ekipa na turniru ekipa Ljubičice-1929 sa porušenih 145 čunjeva. Posebnost ove ekipe je i činjenica da najstarija njihova kuglačica ima čak 85 godina.
Najuspješniji pojedinac u muškoj konkurenciji bio je Ivan Derdić sa porušenih 71 čunj, a u ženskoj konkurenciji Vlatka Kralj sa porušenih 58 čunjeva.
Pehare pobjednicima uručio je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Skip to content