Najbolji matematičari su učenici virovitičke Gimnazije Petar Preradović

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

matematikaU Tehničkoj školi u Virovitici održano je županijsko natjecanje iz matematike za srednje škole. Sudjelovali su učenici svih razreda i to u dvije kategorije, a postignuti su sljedeći rezultati.

U konkurenciji prvih razreda srednjih škola – A varijanta prvo mjesto osvojio je Marin Hanić, učenik Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice uz mentorstvo prof. Branke Inđić; u konkurenciji drugih razreda prvi je Fran Hercigonja, učenik Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice također uz mentorstvo prof. Branke Inđić; u konkurenciji trećih razreda prvo mjesto je pripalo Damiru Nemetu iz Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice uz mentorstvo prof. Jasminke Viljevac, a u konkurenciji četvrtih razreda Dariju Barišiću iz Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici također uz mentorstvo prof. Jasminke Viljevac.

U konkurenciji prvih razreda srednjih škola – B varijanta prvo mjesto je osvojio Marin Kutnjak iz Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti mentorica prof. Mateja Uzelac; u konkurenciji drugih razreda Jelena Viljevac iz Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici mentorica prof. Mirta Đurašević; u konkurenciji trećih razreda Ana Peterfaj iz Srednje škole Marka Marulića Slatina mentorica prof. Željka Korlević, a u konkurenciji četvrtih razreda srednjih škola u B varijanti prvo mjesto je osvojila Ana-Maria Rukavina iz Srednje škole Marka Marulića Slatina mentor prof. Veljko Živković. (www.icv.hr)

Skip to content