Najbolji HNK Suhopolje i NK Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U organizaciji Županijskog nogometnog saveza jučer je utakmicama polufinala i finala završeno 2. Zimsko prvenstvo Županije u malom nogometu za mlađe uzraste. Na prvenstvu su nastupilo pet ekipa…U organizaciji Županijskog nogometnog saveza jučer je utakmicama polufinala i finala završeno 2. Zimsko prvenstvo Županije u malom nogometu za mlađe uzraste. Na prvenstvu su nastupilo pet ekipa i to HNK”Suhopolje”, NK”Virovitica”, NK ”Papuk” iz Orahovice, NK ”Slatina” i NK ”Pitomača”, i to u tri kategorije U-10, U-12 i U-14 godina.
U najmlađoj kategoriji U-10 najuspješniji su bili malonogometaši iz Suhopolja koji su u finalu sa 1:0 pobijedili vršnjake iz Virovitice.
Pehar pobjednicima uručio je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

U kategoriji U-12 najuspješniji su ponovo bili malonogometaši iz Suhopolja koji su također pobijedili vršnjake iz Virovitice sa 3:1.
Pehar pobjednicima uručio je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić

U kategoriji U-14 bilo je i najinteresantnije. U finalnoj utakmici punoj atraktivnih poteza i lijepih proigravanja sastali su se također malonogometaši Virovitice i Suhopolja. Početkom prvog poluvremena poveli su igrači iz Suhopolja i održavali svoje vodstvo sve do predzadnje utakmice kada su Virovitičani uspjeli izjednačiti. Tada se je pristupilo izvođenju penala. Nakon prva tri izvedena udarca svi su bili precizni, pa su uslijedili dodaci do konačnog pobjednika. Tada je vratar Virovitice uspio ukrotiti jedan udarac i konačna pobjeda i pehar otišli su Virovitičanima.
Pehar pobjednicima uručio je tajnik Županijskog nogometnog saveza Kruno Moslavac.

Za konačnog pobjednika proglašena je ekipa HNK Suhopolje kojoj je tajnik Županijskog nogometnog saveza Kruno Moslavac predao prijelazni pehar, s čime je pehar iz vitrina NK Virovitice prešao u Suhopolje.

Konačni rezultati:
U-10

Za treće mjesto:
Papuk – Slatina 4:1
Finale:
Suhopolje – Virovitica 1:0

U-12
Za treće mjesto :
Papuk – Slatina 5:1
Finale:
Suhopolje – Virovitica 3:1

U-14
Za treće mjesto:
Papuk – Slatina 4:2
Finale:
Virovitica – Suhopolje 1:1 5:4 penali

Skip to content