NAGRADA ZA NAJBOLJE: Gradonačelnik Ivica Kirin darovao laptope naj učenicima škola čiji je osnivač Grad Virovitica

Danas (utorak) je u Gradu Virovitici gradonačelnik Ivica Kirin darivao najbolje učenike škola čiji je osnivač Grad. Tako su zaslužene laptope na poklon dobili:

  • Ivan Pavlović, učenik 8.e razreda iz OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica
  • Martina Sabo, učenica 8.d razreda iz OŠ Vladimir Nazor
  • Antonija Đanić, učenica 8. razreda osnovne škole
  • Božica Čižmarević, učenica 3. razreda srednje škole iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica t
  • Lovro Moslavac iz Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica.

Znanje je neprocjenjivo i na ovaj način željeli smo nagraditi najbolje od najboljih. Svjesni smo koliko je kvalitetno obrazovanje važno za budućnost djece i vrlo smo ponosni što u našem gradu mladi imaju mogućnost nastaviti i s visokim obrazovanjem. Današnjim darivanjem naj učenika zapravo smo htjeli pokazati djeci koliko su nam bitna i koliko cijenimo njihov trud i rad, a isto tako i trud njihovih nastavnika i ravnatelja koji im prenose znanje. Ovom prilikom želim pohvaliti naše škole za sve ostvarene rezultate, kako u znaju, tako i u sportu i glazbi. Ponosan sam jer se svake godine ljestvica diže gore – rekao je gradonačelnik Kirin te istaknuo kako će i Grad i ove godine nastaviti financirati radne materijale za škole kojima je osnivač.

Nastavljamo s financiranjem radnih materijala za škole kojima je osnivač Grad Virovitica te za Katoličku osnovnu školu, za učenike od 1. do 4. razreda. Time nastavljamo ono što smo među prvima i počeli. Želimo olakšati djeci i roditeljima, odnosno rasteretiti im budžet, osobito sada kada je vrijeme inflacije i energetske krize. Ulaganje u znanje je ulaganje u bolju budućnost i ono se višestruko vraća Gradu Virovitici jer baziramo naš razvoj upravo na kvalitetnim i obrazovanim kadrovima – dodao je.

U pratnji učenika bili su i ravnatelji škola, a naj učenicima čestitali su i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica. (icv.hr, fotografije: Martina Bašić)

Skip to content