Na Viroexpo dolazi i Kraljevina Švedska

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Izaslanstvo 17. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2012“, predvođeno Tomislavom Tolušićem, županom Virovitičko-podravske županije i predsjednikom Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije Viroexpo, Milanom Vanđurom …Izaslanstvo 17. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2012“, predvođeno Tomislavom Tolušićem, županom Virovitičko-podravske županije i predsjednikom Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije Viroexpo, Milanom Vanđurom tajnikom HGK Županijske komore Virovitica i članom Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije Viroexpo te direktorom tvrtke koja je tehnički organizator sajma Viroexpo d.o.o. Igorom Androvićem, posjetilo je Veleposlanstvo Kraljevine Švedske u Republici Hrvatskoj gdje ih je u radni posjet primio veleposlanik Fredrik Vahlquist.

U razgovoru s veleposlanikom, potvrđen je i dogovoren nastup te prezentacija gospodarstva Švedske – kao nove zemlje sudionice, na 17. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2012. koji će se od 20. do 22. siječnja iduće godine održavati u Virovitici. Generalni pokrovitelj sajma je ove godine bila Vlada Republike Hrvatske, a sajam je otvorila je predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor.

Podsjetimo, 16. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji se održavao u siječnju 2011. godine vidjelo je rekordan broj posjetitelja u povijesti sajma – 25.200. Na ovogodišnjem Viroexpu nastupio je i rekordan broj zemalja (18 stranih zemalja i Republika Hrvatska) uz rekordan broj izlagača (707), ali i rekordan broj izlagača iz stranih zemalja (138 izlagača)…

(www.vpz.hr)

Skip to content