Gradonačelnik Kirin poziva sugrađane da nedostatke na javnim površinama prijavljuju na besplatni telefon 0800-9995

Gradonačelnik Ivica Kirin još jednom poziva sugrađane da sve nedostatke koje uoče u svojoj sredini, na cestama, nogostupima, javnoj rasvjeti, kanalizaciji, vodovodu, parkiralištima, dojave Gradu putem Komunalnog info centra.

Uočeni nedostaci mogu se prijaviti na besplatni telefon 0800-9995 ili putem e-maila komunalni.poslovi@virovitica.hr. Svaki poziv se evidentira te na temelju njega gradske službe imaju uvid u probleme na terenu.

S obzirom na to da nam je grad i dalje jedno veliko gradilište, nerijetko na javnim površinama, nakon što izvođači radova završe s poslovima, ostaju nedostaci. Događa se tako da zelene površine ostanu neuređene te općenito pojedini dijelovi javnih površina u stanju u kakvom ne smiju biti. Stoga vas pozivamo da nam takve stvari javljate u Komunalni info centar kako bismo imali pravovremenu informaciju te mogli dalje reagirati. Na takav način čuvamo naš grad i smanjujemo troškove, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin dodavši kako i sam gotovo svakodnevno dojavljuje lokacije na kojima su nužni hitni popravci i  otklanjanje nedostataka. (virovitica.hr; fotografija: Ilustracija)

Skip to content