Na području Virovitice i prigradskih naselja ste uočili problem ili kvar koji treba riješiti? Za to vam je na raspolaganju broj Komunalnog info centra

Građani Virovitice i prigradskih naselja godinama na raspolaganju imaju besplatni telefon 0800 9995, odnosno broj Komunalnog info centra grada Virovitice, na koji 24 sata dnevno mogu prijaviti probleme iz ove domene.

Uputiti poziv je besplatno. Građani se ne moraju predstaviti, ali je potrebno reći kako je broj s kojega zovu vidljiv. Radnim danom od 7 do 15 sati građanima će se javiti djelatnici, dok će iza tog vremena, kao i vikendom, pozive preuzeti automatska sekretarica.

Svaki se poziv bilježi i na njega se reagira prvom prilikom. Građani svoj problem mogu prijaviti i na mail, poslati fotografiju odnosno one informacije koje će ubrzati postupak rješavanja.

Nakon što zaprime poziv, ako je jasan, odmah će kontaktirati tvrtku ili službu zaduženu za taj problem. No, u slučaju da je potrebno saznati još dodatnih informacija, djelatnici će nazvati pozivatelja kako bi brže riješili problem. Surađuju s tvrtkama Virkom, za pitanja vode i kanalizacije, Poslovnim parkom vezano uz parkirališta, nogostupe i javnu rasvjetu, Florom za pitanja otpada.

U slučaju da su pitanja koja građani postave u domeni određenih inspekcija, djelatnici će ih usmjeriti na pravu adresu, kao i sve koji zovu iz okolnih općina, a njihov problem nije u nadležnosti Grada Virovitice.

Besplatni telefon: 0800 9995
e-mail: komunalni.poslovi@virovitica.hr

Što možete prijaviti: nedostatke, hitne popravke, otklanjanje nedostataka na: cestama, javnoj rasvjeti, nogostupima, javnim površinama, drveću, kanalizaciji, vodovodu, plinu, parkiralištima, fasadama…

RADNO VRIJEME: radnim danom od 7 do 15 sati, od 15-7 sati i vikendom 0-24 automatska sekretarica

(www.icv.hr)

Skip to content