Na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada Vatra među četiri nominirana izvođača za MTV Best Adria Act

article_big_1410193373unnamedDodjela MTV EMA nagrada se približava, a s njom i izbor za najboljeg izvođača iz regije. A jednog od kandidata izaberite vi – novitet su WildCard nominacije putem Twittera – 2014 MTV Europe Music Awards održat e se u dvorani “The Hydro” u Glazgovu u nedjelju, 9. studenog…

Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano čak pet izvođača iz regije! MTV je izabrao četiri izvođača koji su se direktno plasirali u utrku za ovu nagradu na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada, dok će petog nominiranog izvođača izabrati publika.

Naime, ove godine uvedena je jedna novina, Wild Card nominacija, koja omogućava publici da svojim glasovima odluči i o još jednom, petom, nominiranom izvođaču koji će se s četiri izabrana benda boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Četiri nominirana izvođača za MTV Best Adria Act nagradu su:

Van Gogh
Vatra
Punčke
Gramatik

A za Wild Card nominaciju će se ove godine boriti:

1. Elemental
2. Kandžija
3. S.A.R.S.
4. Skroz
5. Who See

Ovih pet bendova od danas pomoću vaših glasova kreće u trku za petog nominiranog izvođača u kategoriji Best Adria Act. Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za ovu nagradu.

Glasanje za prvu fazu traje do nedjelje, 14. rujna u 23:59 i odvijat će se isključivo putem Twittera i to korištenjem hashtaga #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača.

Upozoravamo: kako bi glas bio validan i uračunat u krajnji rezultat glasanja u tweetu obavezno moraju stajati oba hashtaga: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača.

Hashtagovi kojima možete glasati za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

1. Da nominirate Elemental: #MTVEMA #NominateElemental
2. Da nominirate Kandžiju:#MTVEMA #NominateKandzija
3. Da nominirate S.A.R.S.:#MTVEMA #NominateSars
4. Da nominirate Skroz:#MTVEMA #NominateSkroz
5. Da nominirate WhoSee:#MTVEMA #NominateWhosee

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će 16. rujna i trajati do 21. listopada u ponoć. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobjednik Wild Card nominacija.

Svečanost dodjele 2014 MTV Europe Music Awards nagrada održat će se u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenog. (www.mtv.com.hr)

Skip to content