Na ovogodišnjem Viroexpu 2011 nastupiti će 702 izlagača iz 19 zemalja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U petak 21 siječnja 2011. godine, u 11,00 sati, održati će se svečanost rekordnog 16. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2011. Naime, uz rekordan broj zemalja koji će….U petak 21 siječnja 2011. godine, u 11,00 sati, održati će se svečanost rekordnog 16. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2011. Naime, uz rekordan broj zemalja koji će izlagati na sajmu, njih devetnaest, rekordan broj izlagača iz stranih zemalja, na ovogodišnjem Viroexpu nastupiti će i ukupno rekordni broj izlagača u povijesti Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo.
– Sajam može početi. Sve organizacijske stvari su odrađene, a na ovogodišnjem Viroexpu 2011 nastupiti će rekordna 702 izlagača – kazao je na sastanku Odbora za organizaciju sajamske manifestacije Viroexpo 2011 predsjednik istog Odbora, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić.
Ovogodišnji Viroexpo održavati će se na Sajamskom prostoru u Vukovarskoj 13 u Virovitici. Održavati će se na 22.850 četvorna metra (7.850 zatvorena i 15.000 otvorena četvorna metra izlagačkog prostora).
Podsjetimo, generalni pokrovitelj Viroexpa 2011 je Vlada Republike Hrvatske. Sajam se održava pod pokroviteljstvom, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva; Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja; Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i Hrvatske turističke zajednice. Organizaciju sajma potpisuju: Virovitičko-podravska županija; Grad Virovitica; HGK Županijska komora Virovitica; HOK Područna obrtnička komora VPŽ; Turistička zajednica VPŽ. Za tehničku realizaciju sajma zadužena je tvrtka Viroexpo d.o.o. Virovitica. Zemlja partner je Republika Makedonija.

vpz.hr

Skip to content