Na nogometnom igralištu u Koriji zasjali novopostavljeni reflektori – odigrana i prijateljska utakmica domaćeg Omladinca i Drave

Bliži se doba godine kada su dani sve kraći. To nogometnim amaterima predstavlja veliki problem za treninge, jer zbog radnih i školskih obveza ne mogu trenirati u ranim popodnevnim satima. Zato za svaki klub veliko značenje imaju reflektori. U virovitičkom prigradskom naselju Koriji na terenu koji koristi Nogometni klub Omladinac, u četvrtak, 26. kolovoza po prvi puta zasjali su novopostavljeni reflektori.

Ovo je samo prvi korak u obnovi ne samo ovog sportskog terena, već svih sportskih terena u prigradskim naseljima i samom gradu. U Koriji je nakon reflektora u planu i automatsko navodnjavanje terena, obnova klupskih prostorija, izgradnja terase i pomoćnog terena te obnova vatrogasnog doma i parka – najavio je tom prilikom gradonačelnik Ivica Kirin.

Reflektori su postavljeni sredstvima Grada Virovitice i Hrvatskog olimpijskog odbora putem natječaja Lokalne zajednice, s tim da je grad sufinancirao 70.000 kuna, a razliku do 109.000 kuna HOO – pripomeno je tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Tom prilikom odigrana je prijateljska utakmica seniorskih sastava Omladinca i Drave iz Terezinog Polja. Gosti su na kraju pobijedili rezultatom 3:2. Zgoditke za Dravu postigli su Galović, Draganić i Brnadić, dok su pogotke za domaću momčad postigli Barusić i Fawzy Youssef.

Izuzetno smo zadovoljni novim reflektorima, koji će nam bitno olakšati organizaciju treninga za sve uzrasne kategorije. Očekujemo da će sve ostalo planirano biti i realizirano u najskorije vrijeme – izjavio je predsjednik Omladinca Marinko Jeličić. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content