Na humanitarnom koncertu u Virovitici gosti Marija Husar i Boris Ćiro Gašparac

Danas je u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Virovitici održan prvi radni sastanak oko organizacije humanitarnog koncerta „Pjesmom za žrtvenike i ognjišta” koji će se 23. travnja 2010. godine s početkom u 19.30 sati održati u Gradskom kazalištu Virovitica.1 1270201170Danas je u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Virovitici održan prvi radni sastanak oko organizacije humanitarnog koncerta „Pjesmom za žrtvenike i ognjišta” koji će se 23. travnja 2010. godine s početkom u 19.30 sati održati u Gradskom kazalištu Virovitica.
Prikupljena sredstva iskoristit će se kao pomoć Ličkom mjestu Gornji Kosinj koje je prošle godine teško stradalo uslijed poplave rijeke Une. Tada su poplavljene brojne kuće, štale i groblje, a razmjeri poplave najbolje su bili vidljivi iz činjenice da se je od kapelica Sv. Antuna vidio samo najviši dio zvonika

2 1270201170Organizatori koncerta su Udruga Ličana Vila Velebita iz Virovitice i Družba Braće hrvatskog zmaja, a na koncertu će nastupiti Marija Husar, Ćiro Gašparac, Renata Holi, Ana Filipović, Tomislav Tišljar i Kristina Domović. Glavni pokrovitelji će biti Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, Grad Slatina i Grad Orahovica.
Ulaznice će se u pretprodaji moći kupiti po cijeni od 75 kuna.

Skip to content