Na državnom prvenstvu škola učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju virovitički Centar osvojio čak tri medalje

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na državnom prvenstvu školskih športskih društava učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica osvojili su čak tri medalje….Na državnom prvenstvu školskih športskih društava učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica osvojili su čak tri medalje.

Na natjecanju koje je održano u Trogiru od 13.- 15.05. ove godine na kojem je nastupilo 240 sudionika iz cijele Hrvatske posebno su se istaknuli Antonijo Janček  koji je osvojio 1. mjesto u skoku u dalj s mjesta i 2. mjesto u bacanju loptice u dalj te Davor Marincel  sa osvojenim 2. mjestom u trčanju na 60 m.Vrlo dobrim rezultatom mogu se pohvaliti i Mihael Janček s osvojenim 6. mjestom u trčanju na 400 m, Srećko Rimac s osvojenim 4. mjestom u skoku u dalj s mjesta, Željka Damjanović s osvojenim 7. mjestom  u trčanju na 100 m i Josip Miter s osvojenim 8. mjestom u trčanju na 60 m.  

Sportska natjecanja odvijala su se na stadionu RNK Split u Splitu, a nakon natjecanja u večernjim satima u ugodnom prostoru hotela Medena u Trogiru učenici su se i zabavili prigodnim programom da bi idući dan prisustvovali organiziranom razgledanju grada Trogira.Voditeljice su bile ravnateljica Marija Navarra i učiteljica TZK Marijana Strija. 

.

Skip to content