„Mudrica“ za roditelje i djecu: E-dječjom karticom do brojnih pogodnosti i popusta

E-dječja kartica “Mudrica”, projekt je Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade koji putem mobilne aplikacije Mudrice kroz sustav popusta i pogodnosti omogućuje povoljniji pristup robama i uslugama i poboljšanje obiteljskog standarda.

Dječja kartica  je besplatna i namijenjena svim roditeljima i djeci (obiteljima s maloljetnom djecom), a njeno korištenje, u suradnji s javnim i privatnim sektorom, omogućava razne pogodnosti, odnosno popuste na proizvode i usluge. Dječja kartica primarno je zamišljena kao aplikacija za mobilne uređaje.

Za korištenje e-Dječje kartice najprije je potrebno biti prijavljen u sustav e-Građani, gdje je otvorena usluga e-Dječja kartica. Nakon prijave i dobivanja aktivacijskih podataka treba instalirati mobilnu aplikaciju ”Mudrica” u koju se unesu podaci i lov na popuste može početi.

Mudrica

Popusti uz e-Dječju karticu vrijede za sve, ali i povećavaju se s većim brojem djece u obitelji. Tako su prema broju djece popusti grupirani u tri kategorije. Prva se kategorija odnosi na jedno dijete, druga na dvoje, dok se treća odnosi na troje ili više djece.
Širok je spektar partnera iz kulturnog, gospodarskog, zdravstvenog, sportskog i drugih za obitelj bitnih područja te svatko zasebno određuje pogodnosti po kategorijama. Primjerice, popust za uslugu koju ste odabrali u prvoj kategoriji donosi pet posto popusta, u drugoj sedam, a u trećoj deset.

Partneri su u aplikaciji podijeljeni u kategorije, a može ih se pretraživati i putem interaktivne karte ovisno o lokaciji korisnika. Klikom na odabranu poslovnicu partnera može se vidjeti i koje pogodnosti ili popuste nudi.

Popis partnera i informacije o pogodnostima i popustima dostupne su na web stranici Mudrice, a više informacija o Projektu e-Dječja kartica dostupno je i na mrežnim stranicama Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Više informacija na: https://www.e-djecjakartica.hr/
(demografijaimladi.gov.hr/)

Skip to content