MO TABORIŠTE Ivica Kirin: Prostor između Taborišta i Rezovca jedan je od rijetkih stambenih prostora za širenje u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Taborište u subotu, 11. svibnja, održana je svečana sjednica Mjesnog odbora povodom Dana mjesta i blagdana nebeskog zaštitnika svetog Leopolda Mandića. Sjednicu je otvorio predsjednik mjesnog odbora Josip Perović, a između ostalih, prisustvovali su i Marijo Klement, zamjenik virovitičko-podravskog župana, Ivica Kirin, virovitički gradonačelnik sa zamjenikom Damirom Marenićem, Željka Grahovac, ravnateljica GDCK-a Virovitica, velečasni Ivica Šoh, župnik župe svetog Leopolda Mandića te Ivica Tomljanović, ravnatelj virovitičke OŠ I. B. Mažuranić.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Josip Perović naglasio je sve akcije u koje je bio uključen ovaj mjesni odbor u proteklih nešto manje od godinu dana. Pri tom je stavljen naglasak na uređenju prometne infrastrukture.

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin u svom pozdravnom govoru naglasio je daljnji rad na izgradnji prometne infrastrukture, pri čemu se posebno osvrnuo na prostor između Taborišta i Rezovca kao jedan od rijetkih stambenih prostora za širenje u Virovitici.
Skup je pozdravio i zamjenik župana Marijo Klement, a u glazbenom dijelu programa sudjelovao je ženski župni zbor Matke. (www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

Skip to content