Mladi rukometaši Viro Virovitice, pod vodstvom trenera Željka Poljaka, u Metkoviću postali doprvaci Hrvatske

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Mladi rukometaši Viro Virovitice (godište 1998.) doprvaci su Hrvatske na prvenstvu koje se održavalo u Metkoviću. Pod vodstvom trenera Željka Poljaka, mladi Virovitičani ostvarili su sjajan uspjeh. U finalu je bolji od njih bio domaći Metković 17:13….Mladi rukometaši Viro Virovitice (godište 1998.) doprvaci su Hrvatske na prvenstvu koje se održavalo u Metkoviću. Pod vodstvom trenera Željka Poljaka, mladi Virovitičani ostvarili su sjajan uspjeh. U finalu je bolji od njih bio domaći Metković 17:13. Do finala, u knock out fazi natjecanja, izabranici trenera Željka Poljaka, koji je još jednom dokazao svoju kvalitetu i stručnost, srušili su: Karlovac, Croatia osiguranje Zagreb i u finalu Metković. Prije toga, u skupini, Virovitičani su nakon uvodnih poraza od Croatia osiguranja Zagreb i Zameta, svladali RK Balić & Metličić, a potom Nexe Našice. Potom je uslijedio već opisani put do finala i osvajanja srebrne medalje na Prvenstvu Hrvatske.

Boje Viro Virovitice branili su: van Jeličić, Karlo Godeč, Krešimir Godeč, Karlo Vašarević, Kristijan Smiljčić, Marin Vuković, Mihael Rengel, Luka Ferenčević, Leo Vernik, Toni Smutni, Karlo Štimac, Luka Moslavac, Krešimir Ćaleta-Car, Borna Županić, trener Željko Poljak, pomoćnik trenera Marko Crljenić.

Za najboljeg vratara proglašen je Karlo Štimac koji je ujedno i u najboljoj sedmoki turnira. Inače, na prvenstvu su nastupili i igrači Slatine koji su zauzeli sedmo mjestio. Ovo je veliki uspjeh Virovitičana, ali i nastavak sjajnih rezultata. Podsjetimo, prošle godine, na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu, igrači Viro Virovitice (1999. godište), uz vodstvo trenera Darka Grdića također su osvojili naslov prvaka Hrvatske

Ovo je samo nastavak odličnih rukometnih rezultata mlađih dobnih kategorija virovitičkog rukometa i kontinuiranog i kvalitetnog rada u Viro Virovitici ali i TVIN Trgocentru. Podsjetimo, ove godine, kadetkinje TVIN Trgocentra, čija se prva ekipa vratila u Prvu ligu, uz trenera Gorana Mrđena, postale su prvakinje Hrvatske, a one najmlađe, u mini rukometu, u Karlovcu su bile druge u RH.

Skip to content