Mladi rukometaši Viro Virovitice na prijemu kod gradonačelnika

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin danas je u posjet primio mlade rukometaše Viro Virovitice (1999 godište i mlađi) koji su na međunarodnom Sarius kupu 2010. održanom u Slovačkom gradu Prešovu osvojili prvo mjesto.Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin danas je u posjet primio mlade rukometaše Viro Virovitice (1999 godište i mlađi) koji su na međunarodnom Sarius kupu 2010. održanom u Slovačkom gradu Prešovu osvojili prvo mjesto.
Na turniru su osim naših rukometaša nastupile ponajbolje ekipe iz Rumunjske, Bjelorusije, Poljske, Slovenije, Litve, Srbije i domaćina Slovačke.
Nakon što ste na državnom prvenstvu za dječake (1999. godište i mlađi) koje je ove godine održano u Karlovcu osvojili titulu najboljih u Hrvatskoj ovo je još jedan egzaktan dokaz da se radi o jednoj doista iznimnoj generaciji mladih virovitičkih rukometaša rekao je na prijemu gradonačelnik Kirin prilikom čestitanja pobjednicima.

Mlade rukometaše predvodili su predsjednica RK Viro Virovitice Željka Grahovac i trener pobjedničke ekipe Saša Brabec, a nazočio mu je i tajnik Zajednice športskih udruga grada Virovitice Tihomir Majstorović.
U ime pobjednika trener Saša Brabec zahvalio se je na prijemu i obećao nastavak ovakvog rada i rezultata, te napomenuo da je na turniru nastupilo još dvije ekipe (1998 godište i mlađi) koji su osvojili odlično drugo mjesto i (1996. godište i mlađi) koji su stigli do četvrtfinala što je u konkurenciji 48 ponajboljih europskih ekipa doista izniman uspjeh.
Na kraju treba istaknuti i da je Krešimir Godeč proglašen za najboljeg igrača, a Sebastian Rica-Kovač za najboljeg golmana turnira.

Pobjednička ekipa 1999.i mlađi: Sebastian Rica-Kovač, Dino Meter, Noa Zečević-Weis, Karlo Godeč, Krešimir Godeč, Karlo Vašarević, Dominik Sabo, Toni Smutni, Domagoj Kirin, Borna Šimić, Matej Volenik, Tomislav Suhanek,Emmanuel Alavanja i Karlo Moslavac.

Skip to content