Mlade „Lavice“ slavile protiv Podravke II

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U dvorani Tehničke škole u Virovitici odigran je 5. krug I. Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige sjever u kojemu je TVIN Virovitica ubilježila poraz i pobjedu. Prvi protivnik mladim „Lavicama“ bila je Podravka iz Koprivnice koja ih je porazila sa 17:15, a najefikasnija u redovima Virovitičanki bila je Tamara Hudoletnjak koja je zabila pet golova. U drugom susretu izabranice trenerice Zdenke Premužić slavile su kontra Podravke II sa 25:10, dok je Tihana Šutalo postigla šest pogodaka. Nakon 5. kruga mlade „Lavice“ nalaze se na četvrtom mjestu sa 11 osvojenih bodova, a u sljedećem krugu putuju u Đakovo gdje će odigrati dvoboje protiv istoimenih protivnica i Osijeka.
TVIN Virovitica 15 (7)
Podravka 17 (6)
TVIN Virovitica: Devald, Šutalo, Jezerčić, Hrvoić 3, Kaselj 2, Deskar, Novosel, Biuk 2, Blažević, Hudoletnjak 5, Majstorović, Lukačević, Oštrić, Stjepanović, Gotal 3. Trener: Zdenka Premužić.

Podravka II 10 (5)
TVIN Virovitica 25 (12)
TVIN Virovitica: Devald, Šutalo 6, Jezerčić, Hrvoić 3, Kaselj 2, Deskar 4, Novosel, Biuk 2, Blažević, Hudoletnjak, Majstorović 5, Lukačević 1, Oštrić, Stjepanović, Gotal 2. Trener: Zdenka Premužić. (www.icv.hr,

Skip to content