Mlade „Lavice“ osvojile Garešnicu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom dana grada Garešnice već tradicionalno je odigran ženski rukometni turnir koji je ove godine organiziran u uzrastima mlađih kadetkinja i djevojčica A. U oba uzrasta nastupile su ekipe Dubice iz BiH, Osijeka, Garešnice i TVIN Virovitice. Kod mlađih kadetkinja „Lavice“ su se odmah susrele sa Garešnicom, a u izjednačenom susretu izabranice Zdenke Premužić su u doslovno posljednjoj sekundi uspjele izvući egal. U iduća dva susreta Virovitičanke su se pokazale puno boljima te su na kraju zahvaljujući boljoj gol razlici osvojile prvo mjesto ispred domaćih igračica koje su imale isti broj bodova. Kako je turnir odmicao „lavice“ su igrale sve bolje a sve igračice su svojom igrom pridonjele ovom uspjehu. Djevojčice A koje je vodila trenerica Mirna Rončević nisu se pokazale tako uspješnima pa su zauzele tek četvrto mjesto iako su dobro parirale Osječankama i Dubičankama.
Rezultati mlađih kadetkinja:
Garešnica – TVIN Virovitica 15-15
TVIN Virovitica – Osijek 24:16
Dubica – TVIN Virovitica 8:17

Rezultati djevojčica A:
TVIN Virovitica – Osijek 16:22
TVIN Virovitica – Garešnica 17:23
Dubica – TVIN Virovitica 17:15

Za mlađe kadetkinje nastupile su: Devald, Jezerčić, Hrvoić, Kaselj, Deskar, Novosel, Biuk, Blažević, Hudoletnjak, Majstorović, Lukačević, Oštrić, Stjepanović, Gotal. Trenerica: Zdenka Premužić.
Kod djevojčica A igrale su: Mustač, Prpić, Veršec, Maslač, Bardić, Biuk, Zupčić, Mandić, Medved, Blažev, Krstanović, Čubrić, Gladović. Trenerica: Mirna Rončević. (www.icv.hr,

Skip to content