Mlađa kadetska reprezentacija Hrvatske u Virovitici na četverodnevnim pripremama

Mlađa kadetska reprezentacija (1994. godište) kojoj je izbornik Branko Šebek, posjetila je danas Grad Viroviticu gdje su ih u radnom posjetu primili …1 1225460436Mlađa kadetska reprezentacija (1994. godište) kojoj je izbornik Branko Šebek, posjetila je danas Grad Viroviticu gdje su ih u radnom posjetu primili gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i župan Virovitičko – podravske županije Tomislav Tolušić te predsjednik ŽRK TVIN Trgocentar Ivan Kučan.

Mlađa kadetska reprezentacija u Virovitici se nalazi na četverodnevnim pripremama u sklopu kojih će odigrati dvije pripremne utakmice (večeras s Pitomačom, te u nedjelju s TVIN Trgocentrom). U redovima mlađih reprezentativnih kadetkinja nalazi se i šest igračica iz TVIN Trgocentra odnosno, Gvojić, Mikolčić, Krušelj, Šutalo, Kuzman i Gavrić.

Tehniko reprezentacije je Virovitičanin Darko Međimorec. Uz župana Virovitičko – podravske županije Tomislava Tolušića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina koji su upoznali igračice s Viroviticom kako gradom rukometa, prijemu su nazočili i tajnik Zajednice sportskih udruga i saveza Virovitičko – podravske županije, Želimir Holer, tajnik zajednice sportskih udruga grada Virovitice Tihomir Majstorović, te tajnik ŽRK TVIN Trgocentar, Mario Šolc.
(kt)

Skip to content