Mirela Krmpotić na čelu Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice

Na konstituirajućoj sjednici Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice za predsjednicu je izabrana Mirela Krmpotić, dok će potpredsjednik biti Toni Petrović. Podsjetimo, devet članova sa zamjenicima izabralo je Gradsko vijeće na sjednici održanoj 27. rujna. Novoizabrani sastav će sljedeće tri godine zagovarati i promicati prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, kao i aktivnom uključivanju u javni život.

Mlade su podržali i predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss te gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.
– Pozivam vas da se pozabavite s problemima s koji tište mladi te da zajedno osmislite načine kako ih upoznati s potencijalnim radnim mjestima, ali i mogućnostima za otvaranje vlastitog posla. Cilj nam je da se što više radi s mladima jer smo svjesni da jedna manja sredina mora ulagati u to mnogo više energije nego veliki grad, rekao je gradonačelnik Kirin.

MG 0165

Prema riječima predsjednice Savjeta Mirele Krmpotić, cilj je organizirati što više raznovrsnih aktivnosti kako bi se ispunile želje što većeg broja mladih i kako bi svatko mogao pronaći „nešto za sebe“.
– Velika mi je čast biti izabrana za predsjednicu od strane ovih divnih mladih ljudi. Nadam se da ću tijekom naredne tri godine opravdati ukazano povjerenje te da ćemo svi zajedno uspješno obavljati zadaće koje su pred nama. Naši prethodnici ostavili su nam vrlo dobru podlogu za daljnji uspješan nastavak aktivnosti i stoga vjerujem da možemo učiniti još mnogo toga za naše mlade, rekla je Mirela Krmpotić.

Prioritet je, u prvom redu, osigurati prostor za druženja, što će ujedno intenzivirati i brojne druge aktivnosti te ostvariti što bolju suradnju s ostalim udrugama u organizaciji raznih manifestacija na području grada.

Članovi Gradskog savjeta mladih su:

1. Renata Taušan – članica, Tomislav Kožnjak – zamjenik članice
2. Tihana Funko – članica, Filip Vida – zamjenik članice
3. Rea Pranjić – članica, Sophie Marmann Palfi – zamjenica članice
4. Toni Petrović – član, Ivana Ćavarušić – zamjenica člana
5. Melita Grgić – članica, Edita Vidak – zamjenica članice
6. Vivien Svirkovska – članica, Iva Blažev – zamjenica članice
7. Mario Grgurić – član, Kornelija Portata – zamjenica člana
8. Mirela Krmpotić – članica, Kristina Sajbert – zamjenica članice
9. Matija Jandrić – član, Franjo Knežević – zamjenik člana

Objavljeno:

Skip to content