Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije: „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u Virovitici 26. travnja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima novaca na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine ? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027 . – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi .

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova . Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova .

Bitno je istaknuti da će sva događanja biti organizirana u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

Novo događanje u nizu održat će se u Virovitici, 26. travnja 2021. godine, u trajanju od 10:15 do 14:00 sati u Dvorcu Pejačević.

Ako želite sudjelovati molimo da se prijavite putem prijavnog obrasca na ovoj poveznici: https://forms.gle/y9i72Df848nxMnnN8

 

  Nakon uvodnog dijela programa osigurat će se mogućnost izjava za medije.

  Predviđena je mogućnost pitanja i odgovora nakon izlaganja svake teme te tijekom panel rasprave.

Skip to content