Ministar Tomislav Ivić zahvalio Gradu Virovitici na suorganizaciji obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba

Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić zahvalio se je Gradu Virovitici na suorganizaciji obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba koju, a čestitku donosimo u cijelosti.

Ovom prigodom želimo se zahvaliti Gradu virovitici na suorganizaciji obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba dana 30. rujna i 01. listopada 2011.

Obilježavanje 01. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba izazvalo je pozornost medija te građana i građanki Grada Virovitice koji su nas posjetili u značajnom broju, te se na ovaj način informirali i educirali o Programima međugeneracijske solidarnosti za starije osobe, na kojem su ujedno imali prilike vidjeti predstavljene radove iz radionica Dnevnih boravaka.

Nadamo se da smo obilježavanjem ovog važnog Dana doprinijeli promicanju izvanistitucionalne skrbi i brige za starije koju provodi Ministarstvo putem Programa na području cijele Republike Hrvatske i senzibiliziranju javnosti na potrebe starijih u lokalnim zajednicama, kao i podizanju razine znanja o potrebi poticanja socijalne uključenosti i društvene afirmacije starijih osoba, te se nadamo da će se naša suradnja s Gradom Viroviticom uspješno nastaviti i ubuduće.

Imajući na umu navedeno, u ime Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i u svoje ime, zahvaljujem Vam na dosadašnjoj suradnji, odnosno realizaciji ovog događanja.

Skip to content