Milanovac – budući centar športa i rekreacije

Predstavnik tvrtke ”ZEKO” d.o.o. iz Virovitice Robert Špiranec i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, danas su u prostorijama Gradske uprave potpisali Ugovor o osnivanju prava građenja za izgradnju objekta Športskog centra u prigradskom…Predstavnik tvrtke ”ZEKO” d.o.o. iz Virovitice Robert Špiranec i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, danas su u prostorijama Gradske uprave potpisali Ugovor o osnivanju prava građenja za izgradnju objekta Športskog centra u prigradskom naselju Milanovac. Ugovor je potpisan na razdoblje od 25 godina.

Objekt će se graditi uz postojeće nogometno igralište u Milanovcu, a prema riječima predstavnika tvrtke ZEKO d.o.o. Roberta Špiranca u prvoj fazi izgradilo bi se igralište sa umjetnom travom veličine 2400 kvadratnih metara sa tribinama za 2000 ljudi i svim pratećim sadržajima, te ograđeno igralište za igranje malog nogometa, univerzalno igralište sa pijeskom, boćalište te igralište za badminton.

U drugoj fazi gradila bi se teretana sa fitnes centrom, a veliko igralište bi se natkrilo pa bi se dobila dvorana kapaciteta 3000 ljudi. Centar bi u početku zapošljavao najmanje 5 djelatnika, a vremenom i više.

Vrijednost investicije nije definirana no jasno je kako će u gradnju centra biti nužno uložiti velika financijske sredstva.

Skip to content