Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica s regionalnog natjecanja mažoretkinja u Našicama donijele 23 zlatne i 5 srebrnih medalja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer (nedjelja) je u Našicama u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza održano regionalno natjecanje mažoretkinja “Prvi i Viši korak” na kojem su sudjelovale i Mažoretkinje gradske glazbe Virovitica.

Natjecanje je bilo individualno, natjecateljice su plesale zadanu koreografiju. Prvi korak plesale su djevojčice uzrasta od 4 do 9 godina, a Viši korak djevojčice od 10 godina. Na prvenstvu je sudjelovalo više od 240 mažoretkinja iz Daruvara, Đakova, Grubišnog Polja, Bjelovara, Virovitice i Našica, a na kraju natjecanja mažoretkinje su i zajednički otplesale zadanu koreografiju.

Mnogima je ovo bilo prvo natjecanje kao i prva medalja, tako su djevojke osvojile 23 zlatne i 5 srebrnih medalja za pokazano znanje u mažoret plesu.

Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica ovim putem pozivaju sve djevojke i djevojčice od 3 do 25 godina koje im se žele pridružiti i zaplesati s njima, da dođu na upise utorkom i četvrtkom od 19 sati do 20 sati u dvoranu Katoličke osnovne škole.

(MGGV)

Skip to content