Martinu Lovretiću priznanje i zahvala HZZ-a

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na kolegiju pročelnika svih područnih službi Hrvatskog zavoda zazapošljavanje koji je održan 20. i 21. prosinca 2007. u Virovitici(Hotel Mozart) ravnateljica Zavoda Ankica Paun Jarallah uručila jeMartinu Lovretiću, pročelniku Područne službe Virovitica priznanjeZahvalu za dugogodišnji rad i zalaganje u upravljanju, vođenju iusmjeravanju rada Područne službe Virovitica.Na kolegiju pročelnika svih područnih službi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji je održan 20. i 21. prosinca 2007. u Virovitici (Hotel Mozart) ravnateljica Zavoda Ankica Paun Jarallah uručila je Martinu Lovretiću, pročelniku Područne službe Virovitica priznanje Zahvalu za dugogodišnji rad i zalaganje u upravljanju, vođenju i usmjeravanju rada Područne službe Virovitica.

Na stručnom kolegiju pročelnika se raspravljalo o dosadašnjim rezultatima rada Zavoda s poslodavcima i nezaposlenim osobama o potrebi uvođenja standarda u svakodnevnom radu (utvrđivanje indikatora uspješnosti u posredovanju radnika pri zapošljavanju, u materijalno-pravnoj zaštiti, u pripremi radnika za zapošljavanje) te određivanju cilja rada Zavoda u 2008. godini.

Na kolegiju su predstavnici Ministarstva financija upoznali pročelnike s novim sustavom unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru.

Ravnateljica Ankica Paun Jarallah također je sa svim pročelnicima posjetila Područnu službu Virovitica te pohvalila rad ove službe kao primjer dobre prakse u radu Zavoda.

U neformalnom dijelu kolegija povodom odlaska u mirovinu Martin Lovretić ugostio je sve sudionike u svojoj klijeti u Golom Brdu.

Skip to content