Marica Dukarić i dalje predsjednica Udruge umirovljenika MO virovitičkog prigradskog naselja Podgorje

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorje u subotu, 4. veljače održana je izvještajno – izborna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Podgorje.

Na početku su izabrana radna tijela. Izvješće o radu je podnijela tajnica Slava Validžić.

Iza udruge je godina puna aktivnosti kao što su obilazak bolesnika i teže pokretnih članova, druženja i zabave, putovanja na izlete i hodočašća, sudjelovanje u svim aktivnostima koje organiziraju Matica umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije, Grad Virovitica i Virovitičko–podravska županija, naglašeno je u izvješću.

Nakon toga je podneseno financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. Sva izvješća su usvojena jednoglasno.

Zbog isteka mandata razriješena su sva upravljačka tijela udruge i osobe ovlaštene za zastupanje. Za predsjednicu ponovno je izabrana Marica Dukarić, dopredsjednica je Vlasta Župan, a tajnica Slava Validžić. U Izvršni odbor su izabrani Marica Dukarić, Vlasta Župan, Slava Validžić, Anđelka Zahanek, Jozefina Podgornik, Matija Podgornik, Mirica Kaselj, Ankica Sabo i Rozalija Gibičar, a Nadzorni odbor čine Josip Podgornik, Milan Kaselj i Franjo Hećimović.

IMG 5393

Jednoglasno su usvojeni plan rada i financijski plan za 2023. godinu.

-Zahvaljujem se na podršci i očekujem da ćemo i dalje uspješno organizirati naše zajedničke aktivnosti – kratko se zahvalila nova-stara predsjednica Marica Dukarić.

Na kraju su rad udruge i skupštine pozdravili predstavnici brojnih udruga umirovljenika s područja Virovitičko–podravske županije.

-Drago mi je što ste u svom radu naglasili stalno sudjelovanje u aktivnostima Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije – u svojoj pozdravnoj riječi rekao je predsjednik Matice umirovljeničkih udruga VPŽ Antun Han.

Sve je pozdravio i predsjednik Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić.

-U Podgorju sve udruge međusobno surađuju te imaju svoje predstavnike u Mjesnom odboru. Nadam se da će se tako nastaviti i ubuduće – rekao je Milan Krmpotić.

IMG 5386 Custom

Na kraju je sve pozdravila zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

-Za ovu godinu, nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, mogu najaviti zajedničko druženje 1. svibnja na Virovitičkim ribnjacima – najavila je Vlasta Honjek – Golinac.

Nakon skupštine izaslanstvo je položilo buketu i upalilo lampione ispred spomen obilježja poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, koje se nalazi u centru Podgorja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content