Manifestacija „Jesen u gradu“ održat će se 21. listopada u središtu Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Peta manifestacija „Jesen u gradu“ održat će se 21. listopada u središtu Virovitice, kod sata, a u slučaju lošeg vremena u Centru za kulturu. Odlučeno je to na sastanku Organizacijskog odbora manifestacije koji je održan u prostorima Grada Virovitice, a kojem je, među ostalima, nazočila i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

Prema riječima predsjednice Ekološkog društva Virovitica Nedjeljke Županić, i ove godine na manifestaciji će sudjelovati škole s područja četiri županije: Virovitičko podravske, Bjelovarsko bilogorske, Koprivničko križevačke i Osječko baranjske, kao i Dječji vrtić Cvrčak Virovitica te Kreativna udruga Unikat. Posjetitelji sajma tom prilikom moći će uživati u plodovima jeseni i zagrijati se uz ukusan „mikeški“ čaj, a ovom prilikom bit će predstavljena i knjižica recepata „Mikeški jestvenik“ te prezentirana tradicionalna virovitička jela koja se u njoj nalaze. Za djecu će biti organizirane kreativne radionice na kojima će glavni „materijal“ biti bundeva.

Organizaciju manifestacije i ove godine potpisuju Ekološko društvo Virovitica, Grad Virovitica i Flora VTC, dok je pokrovitelj Turistička zajednica Grada.

Uz Vlastu Honjek – Golinac, sastanku su nazočile i direktorica Turističke zajednice Grada Virovitice Katarina Đurđević, predsjednica Ekološkog društva Virovitica Nedjeljka Županić, Ljubica Mihaljević iz Strukovne škole Virovitica, Đurđica Giba ispred Kreativne udruge Unikat te Ljubica Vedrinski ispred Dječjeg vrtića Cvrčak.

Skip to content