Mandalena Kopas nova je ravnateljica Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica

Ovog tjedna, nakon provedenog javnog natječaja, na dužnost ravnateljice Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica stupila je Mandalena Kopas.

Mandalena je završila Pedagoški fakultet u Čakovcu te stekla zvanje odgojitelja predškolske djece. Dio je tima virovitičkog Dječjeg vrtića od 2005. godine kada je započela s volontiranjem. U vrtiću je odradila pripravnički staž i položila stručni ispit te nakon kratkog prekida nastavila raditi u vrtiću do danas. Kroz svoj rad se kontinuirano usavršavala, bila eko koordinator te s tadašnjom ravnateljicom sudjelovala u ostvarivanju prestižnog statusa vrtića Eko škole.

– Ponosna sam na sve naše odgajatelje i djelatnike, kao i sve dosadašnje ravnatelje koji su dali svoj doprinos u stvaranju i razvoju našeg Vrtića. Budući da je vrtić mjesto radosnog življenja djece, ali i svih nas koji ovdje radimo, cilj nam je stvoriti ugodnu radnu atmosferu i ozračje u kojem će se na svako dijete i na svakog pojedinca gledati kao na vrijednu jedinku u našem kolektivu. Mi svi zajedno trebamo jedni druge. Samo razvijanjem partnerskog odnosa i suradnje možemo zajednički ostvariti planirane ciljeve, istaknula je Mandalena Kopas.

Skip to content