Mali rukometaši VIRO Virovitice u posjetu kod gradonačelnika

Na poziv gradonačelnika Grada Virovitice Ivica Kirina danas su Gradsku upravu posjetili mali rukometaši VIRO Virovitice zajedno sa svojim trenerom i predstavnicima kluba.Na poziv gradonačelnika Grada Virovitice Ivica Kirina danas su Gradsku upravu posjetili mali rukometaši VIRO Virovitice zajedno sa svojim trenerom i predstavnicima kluba.
Radi se o dvije ekipe (godište 1998 i 1999) koji su na posljednja dva turnira na kojima su nastupili svi najbolji hrvatski rukometaši tih godišta iz cijele zemlje osvojili dva prva (godište 1999.) i dva treća mjesta (godište 1998.), te samim tim pokazali da spadaju u sam vrh malog rukometa u našoj zemlji.

Tom prigodom mali rukometaši su se dogovorili i odlučili gradonačelniku darivati jedan od pehara koji su osvojili, što je on sa velikim zadovoljstvom prihvatio i obećao da će i kao gradonačelnik, ali i kao član Izvršnog odbora Rukometnog saveza Hrvatske učiniti sve da jednog dana ova djeca svoju rukometnu afirmaciju steknu u ovom gradu i ne moraju odlaziti u druge sredine kako bi dalje napredovali. Čestitao je prije svega trenerima na izvrsnom radu, uz želju da jednog dana i Virovitica dobije svog rukometnog seniorskog reprezentativca.

Kako bi im se bar malo odužio što su naš grad uljepšali svim tim silnim medaljama i peharima gradonačelnik ih je darivao prigodnim poklonima.

Skip to content