Mali park neće mijenjati naziv, a uređenjem dobiva nove sadržaje: Javna tribina vezana uz uređenje Malog parka u utorak, 13. ožujka u 19:15 sati

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Grad Virovitica organizira u utorak, 13. ožujka, u suradnji s Razvojnom agencijom VTA i Turističkom zajednicom grada Virovitice, javnu tribinu na kojoj će javnosti biti predstavljene aktivnosti vezane uz uređenje Malog parka u sklopu projekta „Razvoj pčelarstva kroz prekogranične turističke rute“. Tribina će se održati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica s početkom u 19,15 sati, a govorit će voditeljica projekta Slađana Lazić, ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund, projektantica Kristina Lukačević te pročelnica Ureda gradonačelnika Đurđica Aragović.

Razlog održavanja tribine su netočne informacije koje su se proširile u javnosti oko promjene naziva „Mali park“ te informiranje građana. Prema riječima ravnateljice Razvojne agencije VTA Tihane Harmund, neće se mijenjati naziv Malog parka, to nije bilo niti u jednom trenu upitno jer je jedno naziv projektne aplikacije, a drugo sam naziv parka. Također, njegovim uređenjem na temu meda i pčelarstva imat će više stabala i hortikulturalnih sadržaja.

Projekt je odobren u sklopu Interreg V-A programa suradnje s Mađarskom, vrijedan je 252.314,36 eura, a stopa sufinanciranja od strane EU je 85 posto. Nositelj projekta je Grad Virovitica, a provodi se u partnerstvu sa Županijom Baranya, Turističkom zajednicom grada Virovitice te Razvojnom agencijom VTA.

Pozivamo zainteresirane građane da nam se sutra pridruže.

Skip to content