Lutkarska predstava „Tko sam, što sam“

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

lutkari cvrcakČlanice Lutkarskog aktiva „Cvrčak“ ni trenutak  ne miruju. Prošlo je malo više od mjesec dana od zadnje predstave kojom su za Uskrs razveselile svu djecu vrtića, a već su spremne i uvježbane za prikazivanje nove predstave. Ovaj puta uvježbale su vrlo zanimljivu, poučnu i toplu priču „Tko sam, što sam“ autorice teksta Dunje Adam i glazbenih songova Duška Mucala i Ive Lesića.

Scenografiju su izradile odgojiteljice pripravnice Višnja Gibičar i Martina Štampar koje su i glumile uz već poznate i iskušane glumice: Ana Marenić, Vera Lazić, Branka Pernar, Ivanka Kasumović, Mladena Erjavec, Marija Đurđević, Kristina Arnold i Dobrila Kovačević.

Sve lutke sama je vrhunski  izradila članica aktiva Marina Per.

Priča je to o malom piliću koji se tek izlegao i krenuo u potragu za svojom majkom. Putem se upoznaje sa mnogim životinjama i  otkriva  svu  čudesnost života. U razgovoru sa životinjama naučit će boje  ali i malo engleskog i francuskog jezika. Na kraju priče pobijedit će ljubav koja nam daje zaštitu i sigurnost i pomaže nam nositi se u svim životnim prilikama i neprilikama.

Skip to content