Lutkarska predstava „Tko sam, što sam“

lutkari cvrcakČlanice Lutkarskog aktiva „Cvrčak“ ni trenutak  ne miruju. Prošlo je malo više od mjesec dana od zadnje predstave kojom su za Uskrs razveselile svu djecu vrtića, a već su spremne i uvježbane za prikazivanje nove predstave. Ovaj puta uvježbale su vrlo zanimljivu, poučnu i toplu priču „Tko sam, što sam“ autorice teksta Dunje Adam i glazbenih songova Duška Mucala i Ive Lesića.

Scenografiju su izradile odgojiteljice pripravnice Višnja Gibičar i Martina Štampar koje su i glumile uz već poznate i iskušane glumice: Ana Marenić, Vera Lazić, Branka Pernar, Ivanka Kasumović, Mladena Erjavec, Marija Đurđević, Kristina Arnold i Dobrila Kovačević.

Sve lutke sama je vrhunski  izradila članica aktiva Marina Per.

Priča je to o malom piliću koji se tek izlegao i krenuo u potragu za svojom majkom. Putem se upoznaje sa mnogim životinjama i  otkriva  svu  čudesnost života. U razgovoru sa životinjama naučit će boje  ali i malo engleskog i francuskog jezika. Na kraju priče pobijedit će ljubav koja nam daje zaštitu i sigurnost i pomaže nam nositi se u svim životnim prilikama i neprilikama.

Skip to content