Luka Šenjug brončani na Prvenstvu Hrvatske

luka-senjug1Luka Šenjug, član Karate kluba Virovitica, nastupio je na Prvenstvu Hrvatske u katama za juniore i kadete gdje je osvojio brončanu medalju.
– Luka je vrlo dobro odradio svoje izvedbe, te je u nastupu za finale sudačkom odlukom izgubio s 3:2. Ova sudačka odluka je vrlo upitna iz razloga što je predsjednik Sudačke komisije delegirao neke suce koji nisu licencirani za tu disciplinu. Na delegiranje sudačkog zbora Uprava karate kluba uložit će prigovor Upravnom odboru Hrvatskog karate saveza, a u slučaju potrebe i drugim mjerodavnim institucijama – kazao je predsjednik KK Virovitica Josip Škrablin.
Isti dan u slovenskom Trbovlju održan je „Open Trbovlja 2013.“ a virovitički karataši osvojili su pet medalja. U kategoriji učenika +46 kg Saša Grujić je bio zlatni, dok je Pavle Radenić osvojio srebrnu medalju. Kod učenica do 40 kg Maja Kozlinger je bila treća kao i Sara Blažević u +40. Brončanu medalju oko vrata je stavila i Monika Bubnjić u kadetskoj kategoriji do 47 kg. (www.icv.hr,

Skip to content