LJUDI VELIKOG SRCA: GDCK Virovitica i ove je godine nagradio svoje najvrjednije volontere – Doznajte dobitnike zahvalnica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, u ponedjeljak je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac na prigodnoj svečanosti, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, uručila zahvalnice volonterima koji su ove godine ostvarili najveći broj volonterskih sati. Za ostvarene sate u volonterskoj akciji – pomoć u dostavi toplih obroka, zahvalnicu je dobila Anamaria Jurković (39 sati). Za ostvarene sate u vrijeme pandemije koronavirusa u volonterskoj akciji – dostava namirnica i lijekova, zahvalnice su dobili: Daniela Martinušić (46 sati), Vlatka Đuračić (49 sati), Dejan Peić (54 sata), Lidija Fabijanić (69 sata), Ljubica Ožvatić (18 sati) i Snježana Čubrlo (162 sata).

Velika hvala svim našim volonterima na značajnom doprinosu u ostvarivanju i promicanju temeljnog načela djelovanja Crvenog križa, načela humanosti – poručili su iz GDCK-a Virovitica.

U povodu Međunarodnog dana volontera prilika je ponoviti najčešću izreku o volontiranju: Volonterski rad se ne plaća, ne zato što ne vrijedi, već zato što je neprocjenjiv. (www.icv.hr, www.vpz.hr, GDCK Virovitica)

Skip to content