Ljubitelji rock i blues glazbe dolaze na “svoje” – nadolazeći vikend u Virovitici rezerviran za 15. “RockBluesFest 2019.”

Glazbena udruga “NOTA” iz Virovitice i ove godine organizira zajedno s Gradom Virovitica i Turističkom zajednicom grada Virovitice kao suorganizatorima 15. Međunarodni “RockBluesFest 2019.”

Cilj projekta je promicanje glazbene kulture u Virovitici kao dio kulturnog događanja u Republici Hrvatskoj.

-Uspješna realizacija RockBluesFesta Virovitica obvezuje nas da i ove godine ponudimo događaj za koji postoji veliki interes poklonika rock i blues glazbe. Uspješnost i interes za ovu manifestaciju izvan granica Republike Hrvatske dokazuje i uvrštenje festivala u europske festivale European Blues Union – poručio je Kristijan Fujs, predsjednik virovitičke Udruge “NOTA”.

Ovogodišnji RockBluesFest na rasporedu je u petak i subotu, 28. i 29. lipnja u vrtu Centra kulture u Virovitici s početkom u 21 sat.

Program je i ove godine iznimno bogat, a nastupit će: Ohio Band iz Virovitice, Small House Brown iz Zagreba, Scast Blues Trio (Budimpešta/Kapošvar) i Harpoon Blues Band iz Splita. (www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

Skip to content