Likovni klub “Nikola Trick” Virovitica u subotu, 6. svibnja, organizira čak dvije radionice namijenjene svim dobnim skupinama

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ove subote započinju tematske radionice izrade stripa u Likovnom klubu “Nikola Trick” Virovitica. Radi se o ciklusu radionica koje će se održavati svake subote od 18 do 19.30 tijekom mjeseca svibnja.

Prve subote, 6. svibnja, u uvodnom dijelu polaznicima će se govoriti o formi i povijesti stripa dok će praktični dio biti posvećen osnovama crtanja stripa. Tijekom drugog susreta demonstrirat će se crtanje poznatih likova iz animiranih filmova i stripova te će se polaznicima pokazati kako na jednostavan način doći do željenog rješenja. Treći susret rezerviran je za crtanje stripovskih sličica s poznatim junacima, a na samoj završnici ciklusa Strip radionica polaznici sami osmišljavaju temu, crtež i likove te izrađuju svoj vlastiti strip.

Također ove subote, 6. svibnja, od 10 do 12 sati održava se radionica iz ciklusa “Druženje s autorom” pod nazivom Akvarelna ruža. Navedena radionica održat će se pod vodstvom Ivanke Poslek.

(virovitica.hr)

Skip to content