Likovni klub „Nikola Trick” Virovitica: Održana likovna radionica „Crta, crta, crtica…moja Virovitica” autorice Jasne Gojević

Protekle subote u prostorijama Likovnog kluba „Nikola Trick” Virovitica održana je likovna radionica pod nazivom „Crta, crta, crtica…moja Virovitica” autorice Jasne Gojević. Spomenuta radionica jedna je u nizu radionica iz ciklusa koji nosi naziv “Druženje s autorom”, a provodi se tijekom godine, svake prve subote u mjesecu.

– Uz predstavljanje svog bogatog i dugogodišnjeg likovnog stvaralaštva, autorica je goste na svom druženju upoznala sa životom LIK-a te ulogom i aktivnostima članova Kluba u kulturnom životu grada. Prezentacijom svojih crteža, slika, razglednica i suvenira prisutni su dobili osnovne informacije o nastajanju crteža, tehnikama crtanja i materijalima koji se koriste. Kroz niz pričica i anegdota te brojne fotografije koje datiraju od davne 1987. godine pa sve do danas, prisutni sugrađani mogli su se prepoznati i prisjetiti lijepih trenutaka poput sudjelovanja na manifestaciji Otvorenog mosta, druženja ispred kućice te posjeta brojnim izložbama i kolonijama, pojasnila je predsjednica Likovnog kluba “Nikola Trick” Ivana Molnar.

Izložbu radova kao i retrospektivnu foto izložbu autorice Jasne Gojević svi zainteresirani mogu vidjeti 10. i 17. lipnja od 9 do 11 sati u prostorima Kluba, Gajeva 3, Virovitica.

(virovitica.hr)

Skip to content