LED javnom rasvjetom uskoro će biti obuhvaćeno cijelo područje grada Virovitice, kao i sva dječja i sportska igrališta

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Ivica Kirin proteklih dana obišao je one dijelove grada Virovitice gdje nedostaje javna rasvjeta te sukladno tome ističe da je u tijeku izmjena i nadopuna dokumentacije te da će Grad Virovitica kroz mjesec dana raspisati natječaj za postavu LED rasvjete za područje cijelog grada.

Osim što ćemo novom LED rasvjetom zamijeniti postojeće lampe, javnu rasvjetu ćemo postaviti i na onim dijelovima gdje nedostaje, a to je cesta prema Podgorju, dio ceste od Aleje maturanata prema Antunovcu, spoj Slavonske i Istarske gdje nedostaje desetak bandera, zatim ulica Sajmište gdje će se također postaviti desetak bandera – rekao je gradonačelnik Kirin.

Istaknuo je i kako će kroz ovaj projekt osvijetliti sva dječja i sportska igrališta te omogućiti građanima neometano kretanje i aktivnosti i kada padne mrak, osobito u zimskim mjesecima kada je to dosta rano. Također, tako će se uštedjeti i električna energija, a nova rasvjeta doprinijet će i vizualnom identitetu cijelog grada.

Grad Virovitica prekrasno izgleda u centru, a na ovaj način uredit ćemo ga i na širem području te tako građanima i turistima omogućiti da u našem gradu ugodno provedu svoje vrijeme – rekao je gradonačelnik te dodao kako su pozivi u komunalni info centar neprestani budući da je stalno potrebna izmjena žarulja. No, postavljanjem nove rasvjete to više neće biti potrebno, ističe te moli građane koji žive u odvojcima i klancima gdje nije prošla javna rasvjeta, za strpljenje budući da se projekti nadopunjuju kako bi se obuhvatilo cijelo područje grada. (www.icv.hr, žđl; fotografija: Kristijan Toplak)

Skip to content