Lavice na prvi dan proljeća “zaledile” Dardu na -30

 Gledatelji u dvorani Tehničke škole zapitali su se jesu li došli na pucački trening TVIN Virovitice ili na prvenstvenu utakmicu 17. kola II. HRL sjever. „Lavice“ su furiozno krenule u utakmicu i doslovno „razbile“ Dardu sa čak 30 golova razlike. Bilo je 55:25, poluvrijeme 23:8. Cijelo drugo poluvrijeme na parketu su igrale mlađe kadetkinje TVIN Virovitice. A one su pokazale da Virovitica ne treba strepiti tko će nasljediti starije igračice. Inače, najefikasnija u redovima Virovitičanki bila je Andrea Jezidžić koja je zabila 12 golova, a priključila joj se Helena Rončević sa 10 pogodaka. Na vratima je Tea Feketija skupila osam obrana, Iva Biuk sedam, a Iva Blažević je obranila šest udaraca.

Igračice Zdenke Premužić sada imaju 28 osvojenih bodova na prvom mjestu, a u sljedećem kolu putuju u goste Mlinaru. Pitomača je ovo kola bila slobodna, dok će sljedeći susret odigrati u Slavonskom Brodu kontra Broda. Inače, Pitomačanke se nalaze na trećem mjestu na tablici sa 22 boda.

Za TVIN Viroviticu su nastupile: M. Rončević 3, H. Rončević 10, Krušelj 6, Gotal 3, M. Biuk 3, Kaselj 6, Jezidžić 12, Blažević, Špiranec, Hudoletnjak 4, Đud 4, Majstorović 3, Sabo, Miklić 1, I. Biuk, Feketija. Trenerica: Zdenka Premužić. (www.icv.hr

Skip to content