Lavice i Šećerana I najbolje rušili čunjeve

U organizaciji KK Zanatlija održan tradicionalni kuglački turnir povodom Rokova. i ove godine okupio se je velik broj ekipa koje su se natjecale u muškoj i ženskoj konkurenciji, a proglašeni su i najbolji pojedinci.

U ženskoj konkurenciji nastupilo je pet ekipa Sloboda TVIN, Lavice, U.G.i N., Ruž i Slatina. Najviše uspjeha imala je ekipa Ruž-a sa srušenih 182 čunja, druga je bila ekipa Lavica sa 179 srušenih čunjeva, treće mjesto pripalo je ekipi Slatine sa 175 čunjeva, četvrto Slobodi TVIN sa 154 čunja dok je peta bila ekipa U.G.i.N. sa 143 porušena čunja

Najbolja kuglašica bila je Nataša Simeunović sa osvojena 64 boda.

U muškoj konkurenciji nastupilo je 8 ekipa: Zanatlija I, Zanatlija II, Šećerana I, Šećerana rekreativci, HVIDR-a, Slatina, Elektra i Zanatlija veterani.

Najpreciznija je bila ekipa Šećerane 1 sa porušenih  286 čunjeva, drugo mjesto zauzela je ekipa HVIDR-e sa porušenih  229 čunjeva, a treće mjesto ove godine pripalo je Slatini sa porušenih 217 čunjeva.

Najbolji pojedinac bio je Valentino Grigić sa 74 boda.

Pehare najboljima uručio je privremeni pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

Skip to content