Laura Erak i Nikola Gondi najbolji kadetski sportaši grada Virovitice: Atletičarke i rukometaši Viro Virovitice ‘slavili’ u ekipnoj konkurenciji

Nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, Sportska zajednica grada Virovitice u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić ponovno je organizirala proglašenje najboljih sportaša u gradu Virovitici u protekloj godini. To je bilo jubilarno 25. proglašenje najboljih sportaša u gradu.

Na početku je sve nazočne pozdravio predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin.

Usprkos pandemiji koronavirusa, ova godina bila je uspješna za naše sportaše, koji su se natjecali na svim razinama, od županijske, preko državne do europske i svjetske. Prenosim vam pozdrave gradonačelnika Ivice Kirina, koji nam se ovom prilikom nije mogao pridružiti – između ostalog naglasio je Škrablin.

Prvo su podijeljeni pokali u kadetskom uzrastu. U konkurenciji Dore Koprek iz ŽRK 1234 Virovitice i Nike Kozlinger iz ŽKK Virovitice, najbolja kadetkinja je članica Karate kluba Virovitica Laura Erak, koja je bila odlična druga i treća na Prvenstvu Hrvatske.

U konkurenciji atletičara Petra Rajnovića i rukometaša Dominika Arsića, najbolji kadet je Nikola Gondi, član Karate kluba Virovitica, drugi na Prvenstvu Hrvatske u borbama i treći na natjecanju Youth league u Turskoj.

Najbolja kadetska ekipa, u konkurenciji rukometašica 1234 Virovitice, je kadetska ekipa Atletskog kluba Virovitica, koja je u sastavu Vera Špiranec, Andrea Kovač, Lamija Dragosavljević i Zara Prebeg bila sedma na Prvenstvu Hrvatske u krosu. U momčadskoj konkurenciji najbolji su bili rukometaši Viro Virovitice, koji su bili odlični, ali se zbog koronavirusa nije održala državna završnica.

Pokale su zajednički podijelili zamjenik virovitičko – podravskog župana Marijo Klement, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac i predsjednik Sportske zajednica grada Virovitice Josip Škrablin. (www.icv.hr, mš, Fotografije: Mario Šolc)

Skip to content