LAG VIP organizira radionicu „Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske“

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“, u suradnji s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske, organizira radionicu „Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske“.

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i slično. Cilj ove radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju web aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma u Republici Hrvatskoj. Upisom u katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem, ali i na inozemnim tržištima posredstvom web portala Hrvatske turističke zajednice hrvatska.hr.

Svi zainteresirani na radionicu se mogu prijaviti do srijede, 20. listopada putem e-maila na info@lagvip.hr ili telefonski na 099/733-4569.

Radionicu, koja će se održati u petak, 22. listopada u Poduzetničkom inkubatoru Slatina (Kolodvorska 8) s početkom u 13 sati, vodit će Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Nakon radionice predviđeno je održavanje individualnih konzultacija i pomoć pružateljima usluga vezano za upis u aplikaciju moj-seoski.hr.

(www.icv.hr, LAG VIP)

Skip to content