Kući donijeli 25 medalja! Fantastičan posao Plivačkog kluba Virovitica na tradicionalnom “Mikulaš kupu” u Barcsu

U subotu, 7. prosinca na bazenu u Barcsu održano je tradicionalno plivačko natjecanje “Mikulaš kup”.

Na ovom natjecanju uz sudjelovanje 10 plivačkih klubova iz susjedne nam Mađarske, sudjelovali su i plivači te plivačice Plivačkog kluba Virovitica. Za PK Virovitica na ovom natjecanju nastupilo je 22 plivača u više uzrasnih kategorija: Maša Blažević, Sara Marinović, Marija Iličić, Lana Kostadinović, Zara Majetić, Nika Budeš, Tmea Brlas, Ana Nater, Ena Teskera, Nika Stigleitner, Tena Dujmović, Ema Borković, Dominik Perišić, Luka Ladović, Luka Ljulj, Max Borbaš, Ivan Iličić, Petar Turnaj, Noah Barčan, Josip Borbaš, Lovro Ladović i Sribor Gvojić.

1 11

Svi plivači uspješno su nastupili na ovom natjecanju, a doma su se vratili sa 25 odličja.

 

Najuspješniji na ovom natjecanju bili su:

Ema Borković – 1. mjesto na 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 50 metara prsno i 2. mjesto na 100 metara mješovito

Tena Dujmović – 3. mjesto na 50 metara slobodno i 50 metara prsno

Marija Iličić – 3. mjesto na 50 metara prsno, 100 metara mješovito i 25 metara leptir

Iva Sabolić – 1. mjesto na 25 metara leptir

Timea Brlas – 3. mjesto na 50 metara prsno

Nika Stigleitner – 3. mjesto na 50 metara leptir

2 10

Lovro Ladović – 1. mjesto na 50 metara leđno, 50 metara leptir, 100 metara mješovito, 2. mjesto na 50 metara prsno i 50 metara slobodno

Luka Ladović – 1.mjesto na 25 metara leptir, 50 metara prsno, 100 metara mješovito, 3. mjesto na 50 metara slobodno i 50 metara leđno

Stribor Gvojić – 3. mjesto na 50 metara leđno

Petar Turnaj – 3. mjesto na 50 metara leptir

Štafeta PK Virovitica na 50 metara mješovito mix u sastavu: Zara Majetić, Timea Brlas, Lovro Ladović i Stribor Gvojić zauzela je 3. mjesto.

Najmlađi članovi Plivačkog kluba Virovitica nastupili su na jakom kupu u Rijeci u konkurenciji 13 klubova. Nastupilo je četvero članova kluba od kojih je najmlađa Bruna Majetić doplivala do dvije bronce u disciplinama 25 metara prsno i 25 metara kraul. Ni ostali nisu štedjeli svoje noge i ruke, pa su otplivali svoja najbolja vremena u svim isplivanim diciplinama.

3 9

Pokazali su da se mogu nositi s najboljim klubovima u državi i da s napornim trudom i zalaganjem na treninzima dolaze rezultati. Uz Brunu, natupili su i Anja Prekratić, David Kovačević i Marisela Zubić.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

 

Skip to content