KTC u Virovitici otvorio novi trgovački centar

U Virovitici je otvoren novi trgovački centar KTC zajedno sa 33 parkirališna mjesta, u kojem će raditi 55 zaposlenika. Uz skladišni prostor na ovom mjestu uskoro bi trebala zaživiti i benzinska postaja te sala za 800 gostiju.

Na svečanosti otvaranja uz brojne goste, gospodarstvenike, političare, osobe iz javnog i kulturnog života bili su i saborski zastupnik Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji su naglasili da je ovo još jedan dokaz da je Virovitica postala regionalno trgovačko središte.

Uz trgovački centar izgrađeno je i veliko parkiralište što ovom prostoru daje dodatnu kvalitetu.

Predsjednik Uprave KTC-a Ivan Katavić pri otvorenju rekao je da KTC danas zapošljava 986 djelatnika koji primaju prosječnu neto plaću u iznosu 4.780,00 kuna po čemu su pri vrhu u svojoj branši te da je u ovoj godini ostvaren promet znatno veći od milijardu kuna uz osam postotno povećanje broja potrošača. Posebno je naglasio da KTC ima oko 500 kooperanata koji proizvedu oko 5000 t raznih proizvoda od čega na području Virovitičko-podravske županije više od stotinu te iskoristio prigodu da ravnateljici Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju Mariji Navari uruči poklon bon u vrijednosti od 10.000,00 kuna za kupovinu potrebne opreme za rad Centra.

Skip to content