Kristijana Zečević postala juniorska rukometna reprezentativka

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na pripreme hrvatske juniorske rukometne reprezentacije koje će se od 2. do 8. ožujka održati u Biogradu na Moru izbornik Vatromir Srhoj pozvao je rukometašicu Tvin Trgocentra Kristijanu Zečević.Na pripreme hrvatske juniorske rukometne reprezentacije koje će se od 2. do 8. ožujka održati u Biogradu na Moru izbornik Vatromir Srhoj pozvao je rukometašicu Tvin Trgocentra Kristijanu Zečević. Kristijana u klubu igra od najmlađih uzrasta, te već sada nastupa za seniorsku klupsku ekipu. Društvo u Biogradu na Moru praviti će joj i Anita Poljak i Iva Pongrac koje su u Viroviticu došle na posudbu iz Koprivnice U upravi kluba ističu da je to velika satisfakcija za rad koji krasi ovaj klub u radu sa najmlađim uzrastima, te da trenutno imaju više kadetskih reprezentativki.

Ovo je i dobar uvod u proslavu 60-te obljetnice rukometa u našem gradu koji će klub obilježiti rukometnom utakmicom koju će 11. 03. odigrati sa gošćama iz daleke NR Kine.
Iskrene čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu povodom ulaska u juniorsku rukometnu reprezentaciju Hrvatske Kristijani je uputio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Skip to content