Kreću radovi na rekonstrukciji nogostupa u Ulici Petra Preradovića u Virovitici – do blagdana Svih svetih novim nogostupom

Nakon što su već u poodmakloj fazi radovi na uređenju kružnog toka u Ulici Petra Preradovića započeli su i pripremni radovi na rekonstrukciji desne strane nogostupa u spomenutoj virovitičkoj ulici.
Početak radova obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin još jednom naglasivši da je uz one gospodarske najsretniji kada se radi o realizaciji onih projekata koji za posljedicu imaju povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu. Izgradnjom kružnog toka i nogostupa Ulica Petra Preradovića sigurno će izgubiti epitet ulice s najviše prometnih nesreća, a kada u dogledno vrijeme izgradimo i pješački most preko rijeke Ođenice u potpunosti ćemo riješiti problem sigurnosti u jednoj od najljepših virovitičkih ulica zaključio je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin.
Radove izvode ceste d.d. Bjelovar, sveukupna vrijednost radova iznosi 599.552,00 kune, a završetak je predviđen krajem mjeseca listopada.

preradovic 2

Skip to content