KREĆU PRIJAVE: U Brlićima, Nazorima i COOR-u bit će zaposlen 31 pomoćnik u nastavi

Javni poziv odnosi se na 37 osoba, odnosno 37 pomoćnika u nastavi, koji će proći edukaciju za pomoćnike, a s 31 osobom bit će sklopljen ugovor o radu

U sklopu projekta „Korak u život jednakih mogućnosti – Faza IV.“ , a temeljem poziva Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020, Grad Virovitica objavio je Javni poziv za izbor pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama u školama čiji je osnivač Grad Virovitica.

Projektom, koji Grad Virovitica provodi s partnerima, predviđen je odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.

Sredstva iz Europskog socijalnog fonda za provedbu projekta osigurao je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

Javni poziv odnosi se na 37 osoba, odnosno 37 pomoćnika u nastavi, koji će proći edukaciju za pomoćnike, a s 31 osobom bit će sklopljen ugovor o radu.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednici angažirat će se u:

  • OŠ Vladimir Nazor – 16 pomoćnika u nastavi,
  • OŠ Ivana Brlić Mažuranić – 8 pomoćnika u nastavi,
  • Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju – 7 pomoćnika u nastavi.

Prijave s popratnom dokumentacijom podnose se poštom preporučeno na sljedeću adresu:

Grad Virovitica
Upravni odjel za društvene djelatnosti
– s napomenom „prijava za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike“ (ne otvarati)
Trg kralja Zvonimira 1
33000 Virovitica

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave ovog Javnog poziva na službenim web stranicama Grada Virovitice i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Javni poziv možete preuzeti OVDJE

(virovitica.hr, fotografija: M. Rođak)

Skip to content