Košarkaši Virovitice pobijedili treći put za redom – održana prezentacija Škole košarke

Jučer je u dvorani OŠ IBM Virovitica, u sklopu odigravanja utakmice 5.kola A2 hrvatske košarkaške lige održana prezentacija Škole košarke KK Virovitica.

Uprava kluba, koja je odlučila konkretnije i ozbiljnije pokrenuti rad sa mladima u klubu, ovom prezentacijom željela je svim posjetiteljima pokazati mlade snage kluba, dječake od 10 do 17 godina, te i na taj način privući sve one koji bi željeli se baviti ovim atraktivnim sportom. Program su dodatno uljepšale i virovitičke mažoretkinje, koje su nastupile i na poluvremenu seniorske utakmice.

Prezentaciji je nazočio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji je pozdravio ovakav način rada što obećava dobru budućnost košarke u našem gradu.

Nakon prezentacije odigrana je utakmica 5.kola A2 hrvatske košarkaške lige u kojoj su košarkaši KK Virovitica nakon dvije uzastopne pobjede pobijedili i ekipu KK Đakovo sa 74:64. Kod domaćina posebno su se istaknuli Marin Ferenčević sa 22 koša i Zvonimir Petrović sa 18 koševa.

Virovitica 1234 – Meteor Đakovo 74:64

(18:14, 17:14, 25:15, 14:21)

Virovitica: Pocrnić, Pavlović 14, M.Petrović, Vajagić 8, Golub 6, Gverić 5, Božanić 1, Vuković, Bobanac, Smoljanić, Z.Petrović 18, Ferenčević 22

Skip to content