KORAK BLIŽE DO ZAVRŠETKA COOR-a I SPORTSKE DVORANE: Otvorene ponude za opremanje, uskoro odabir isporučitelja opreme

Radovi na izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i sportskoj dvorani napreduju prema planu, a u petak, 17. svibnja otvorene su i ponude za opremanje oba objekta.

Uskoro se očekuje odabir isporučitelja, a ukupna vrijednost opremanja je oko 6 milijuna kuna. Isporuka opreme, kao i sam završetak radova bit će u predviđenom roku te se paralelno s početkom nove školske godine očekuje i preseljenje u novu zgradu.

Podsjetimo, od sljedeće školske godine u Centru će se započeti i s izvođenjem novih programa – predškolskog odgoja i srednjoškolskog obrazovanja. Predškolski odgoj moći će pohađati djeca u dobi od jedne godine do polaska u školu i sufinancirat će ga Grad Virovitica, dok će srednjoškolci na raspolaganju imati zanimanja za pomoćnog krojača i pomoćnog kartonažera.

Također, preseljenjem u novu zgradu i stjecanjem materijalnih uvjeta, očekuje se i uvođenje novih socijalnih usluga: psihosocijalne podrške, rane intervencije, integracije, usluge savjetovanja i pomaganja te organiziranog stanovanja. (virovitica.hr)

Skip to content