Konstituiran novi saziv Gradskog savjeta mladih

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Virovitice Lahorke Weiss danas je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice. Za predsjednika Savjeta mladih jednoglasno je izabran …1 1268222263Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Virovitice Lahorke Weiss danas je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice.
Za predsjednika Savjeta mladih jednoglasno je izabran Dario Vranek, kandidiran u Savjet ispred Mladeži HDZ-a grada Virovitice dok je za zamjenicu predsjednika također jednoglasno izabrana Marija Rudec, koja je u Savjet mladih kandidirana ispred Studentskog zbora Viskoke škole u Virovitici. Ostali članovi novog saziva Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice su: Dino Žilić, Ana Đurđević, Marko Medić, Matej Mihelčić, Dalibor Per, Mandalena Kopas i Sanja Milković Šipek.

2 1268222264-Od novog saziva Savjeta mladih očekujemo da nastavi dosadašnju dobru suradnju s Gradskim vijećem u osmišljavanju i kreiranju ideja i projekata koji se odnose na mlade za dobrobit svih mladih s područja grada Virovitice, nakon izbora kazala je predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss.

Novoizabrani predsjednik Savjeta Dario Vranek izrazio je zadovoljstvo velikim brojem udruga mladih koji su kandidirali svoje predstavnike u nov saziv Savjeta mladih grada Virovitice.
-Svoje kandidate u Savjet kandidiralo je 8 udruga mladih što će svakako doprinijeti našem kvalitetnijem radu. Na prvoj sjednici donijet ćemo Plan rada za tekuću godinu, koji ćemo predložiti gradonačelniku i Gradskom vijeću s kojima želimo nastaviti dobru započetu suradnju, kazao je Dario Vranek pozivajući pri tom sve mlade i udruge mladih da se aktivno svojim idejama i prijedlozima uključe u naš rad kako bi konkretno svi zajedno doprinijeli boljitku života mladih našeg grada.
(Zlatko Ciprijanović)

Skip to content