Koncertom za pamćenje TBF-a u prepunom Kazalištu Virovitica, završio VPŽ music IN ’10

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Prema riječima ravnatelja Kazališta Virovitica, Mirana Hajoša, samo je Psihomodo Pop, u prošlom stoljeću, kada je bio na vrhuncu popularnosti, uspio tako ispuniti Kazalište Virovitica kako je to u nedjelju navečer popunila legendarna splitska skupina TBF.Prema riječima ravnatelja Kazališta Virovitica, Mirana Hajoša, samo je Psihomodo Pop, u prošlom stoljeću, kada je bio na vrhuncu popularnosti, uspio tako ispuniti Kazalište Virovitica kako je to u nedjelju navečer popunila legendarna splitska skupina TBF.
Koncertom, o kojem će se još dugo pričati, s više od dva sata čiste svirke, završen je glazbeni festival VPŽ music IN ’10 koji se od četvrtka održavao u Virovitici, u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i na kojem su nastupili: Tamara Obrovac, Cinkuši, Jasna Bilušić i Kom3dija.

Koncert TBF-a bio je vrhunac festivala, briljantni krešendo koji je u Kazalištu Virovitica i ispred njega, okupio gotovo tisuću poklonika kvalitetne glazbe ove splitske skupine. Splitska grupa izvela je svoje najveće hitove, oduševila Virovitičane, ali i sami ostali iznenađeni odličnom atmosferom koja je u Kazalištu Virovitica vladala za vrijeme koncerta, na kojem su bili i stari i mladi, poklonici TBF-a, ali svakako i poklonici odlične glazbe koju ova grupa, svojim zaljubljenicima nudi već gotovo dva desetljeća.

Podsjetimo, organizator festivala bilo je Kazalište Virovitica uz potporu sponzora, Hypo Group Alpe Adria bank, Županijske uprave za ceste, Zavoda za javno zdravstvo sv. Rok Virovitičko-podravske županije i naravno uz potporu Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice.

(www.vpz.hr)

Skip to content