Koncertom za pamćenje TBF-a u prepunom Kazalištu Virovitica, završio VPŽ music IN ’10

Prema riječima ravnatelja Kazališta Virovitica, Mirana Hajoša, samo je Psihomodo Pop, u prošlom stoljeću, kada je bio na vrhuncu popularnosti, uspio tako ispuniti Kazalište Virovitica kako je to u nedjelju navečer popunila legendarna splitska skupina TBF.1 1284448799Prema riječima ravnatelja Kazališta Virovitica, Mirana Hajoša, samo je Psihomodo Pop, u prošlom stoljeću, kada je bio na vrhuncu popularnosti, uspio tako ispuniti Kazalište Virovitica kako je to u nedjelju navečer popunila legendarna splitska skupina TBF.
Koncertom, o kojem će se još dugo pričati, s više od dva sata čiste svirke, završen je glazbeni festival VPŽ music IN ’10 koji se od četvrtka održavao u Virovitici, u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i na kojem su nastupili: Tamara Obrovac, Cinkuši, Jasna Bilušić i Kom3dija.

2 1284448799Koncert TBF-a bio je vrhunac festivala, briljantni krešendo koji je u Kazalištu Virovitica i ispred njega, okupio gotovo tisuću poklonika kvalitetne glazbe ove splitske skupine. Splitska grupa izvela je svoje najveće hitove, oduševila Virovitičane, ali i sami ostali iznenađeni odličnom atmosferom koja je u Kazalištu Virovitica vladala za vrijeme koncerta, na kojem su bili i stari i mladi, poklonici TBF-a, ali svakako i poklonici odlične glazbe koju ova grupa, svojim zaljubljenicima nudi već gotovo dva desetljeća.

3 1284448799Podsjetimo, organizator festivala bilo je Kazalište Virovitica uz potporu sponzora, Hypo Group Alpe Adria bank, Županijske uprave za ceste, Zavoda za javno zdravstvo sv. Rok Virovitičko-podravske županije i naravno uz potporu Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice.

(www.vpz.hr)
Skip to content